facebook

“Помилкові рішення він приймає на тверезу голову…”: Саакашвілі розповів про “алкогольні” смаки Порошенка

Як виявилося, скандально відомий політик Михайло Саакашвілі «найкраще обізнаний», які напої є улюбленими у глави української держави, передає Корупція.Інфо

Також він зазначив, в якій кількості Порошенко вживає алкогольні напої. Дану інформацію опублікували на сайті телеканалу NewsOne, який хочуть націоналізувати за маніпуляції громадською думкою.

Так, в ході того, як проводилося інтерв’ю з екс-губернатором Одеської області Михайлом Саакашвілі, він повідомив на всю країну про свої нібито «знання» щодо Петра Порошенка.

Виходячи зі слів лідера партії «Рух Нових сил», якось у нього відбулася вельми відкрита розмова з президентом України, в якому Порошенко заявив про те, що на території української держави не може здійснюватися якісна винна продукція.

За словами Саакашвілі, президент не вірить, що в Україні може бути хороше вино.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також екс-глава Грузії надав інформацію щодо того, що у Порошенка італійські і французькі вина знаходяться в топі улюблених алкогольних напоїв. Крім того, Саакашвілі запевняє українських громадян в тому, що їх президент не зловживає алкоголем більше, ніж потрібно. Таким чином політик розвіяв «легенду» щодо персони Порошенко.

Однак зазначив, що всі його помилкові рішення він приймає на тверезу голову.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...