facebook

“Дійсно планують в січні 2018 року”: Уляна Супрун хоче закрити одну з унікальних клінік в Україні

Уляна Супрун і її дуже молода і безвідповідальна команда дійсно планують в січні 2018 роки припинити фінансування особливої, єдиної в Україні психіатричної лікарні, пише автор, передає Корупія.Інфо

Всього лише кілька років тому я не вірив, що Путін забере від нас Крим. Я, впевнений в собі книжник, переконував своїх знайомих в тому, що Путін ніколи не зважиться порушити світовий порядок, європейські домовленості і т. Д. І т. п. Я дійсно був переконаний в тому, що трішки пожмакана і трішки демократична Росія не зважиться на вчинок, який був неможливий навіть для величезної радянської імперії. На жаль, я помилявся. Росія зважилася.

Трохи пізніше я не вірив, що нова українська влада, що стала такою після загибелі сотні жертв Майдану, не захоче серйозно досліджувати те, що трапилося і покарати винуватців пролиття крові. Всіх винуватців, а не тільки Януковича і його придворних. Були ж і інші учасники цих страшних подій. Я, при всій своїй інформованості про якість політиків, що на крові жертв Майдану прийшли до влади, категорично не приймав можливість небажання хитрунів копатися і в своїй брудній білизні. Саме так, вони боялися оголення всієї правди. Що ж, я помилився і на цей раз.

Потім я не повірив, що обраний мною президент здогадається запросити в крісло міністра охорони здоров’я іноземку, яка не має знань і досвіду роботи в системі охорони здоров’я. Ні в Канаді, ні в США, ні в Україні. Іноземку, прийняту на цю високу і відповідальну посаду в якості гуманітарної допомоги від Республіканської партії Сполучених Штатів Америки. На жаль, я помилився і цього разу. Дивовижні таланти пані Супрун ми маємо щастя спостерігати і сьогодні.

Зовсім недавно, в 2016 році, я іронізував над колегою, яка повідомила мені про таємні наміри пані Супрун «одним махом» ліквідувати психіатричну лікарню суворого режиму в місті Дніпрі, де знаходяться в ізоляції від суспільства на інтенсивному лікуванні сотні тяжкохворих, які вчинили в силу своїх хворобливих переживань серйозні насильницькі злочини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шкодую, але я знову помилявся, моя іронія була недоречною. Уляна Супрун і її дуже молода і безвідповідальна команда дійсно планують в січні 2018 року припинити фінансування цієї особливої, єдиної в Україні психіатричної лікарні. Зараз цей дуже сміливий і абсолютно безрозсудний наказ МОЗ знаходиться на розгляді юристів. Упевнений, що міністр юстиції його спокійно підпише. А соціальні наслідки настануть пізніше. І з ними будуть з жахом боротися пани Луценко і Аваков …

Вельмишановний Петро Олексійович! Розумію, вам не страшно. Ви завжди виходите до нас, пересічних громадян, в супроводі охорони. Ніякі серійні вбивці і психічно хворі маніяки до вас підійти не можуть. А ось як бути нам, звичайним і незахищеним? Може бути, вже досить пані Супрун “відриватись” в МОЗ? В країні немає вакцин, немає найнеобхідніших медикаментів, посилюються епідемії туберкульозу та СНІДу. Ось уже і холера на нашому півдні з’явилася… Що ж, ми до багато чого звикли, багато поганого і страшного сприймаємо як належне. Невже і до жаху на вулицях нам належить звикнути?

АВТОР – Семен Глузман

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...