facebook

“Спочатку покусала господаря, а потім…”: Поліцейські застрелили собаку бійцівської породи

У Львові поліцейські застосували табельну зброю, щоб зупинити собаку бійцівської породи, яка спочатку покусала господаря, а потім і кидалася на наряд поліції, який прибув за викликом, передає Корупція.Інфо

Інцидент стався 1 грудня на вул. Янева у Львові, цитує Корупція.Інфо повідомлення Головного управління Нацполіціі області.

У поліцію надійшло повідомлення від львів’янина про те, що його собака породи стаффордширський тер’єр покусав його і становить загрозу для оточуючих.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце, побачили прив’язану до стовпа собаку бійцівської породи. У той час, коли правоохоронці домовлялися з установами притулку тварин про вилучення собаки, пес зірвався з повідця і став кидатися на господаря і працівників поліції.

Оскільки собака представляла загрозу життю і здоров’ю людей, було прийнято рішення застосувати зброю на ураження. Призначено експертизу для встановлення, чи не хворіла тварина на сказ.

Раніше повідомлялось, як під Києвом чотири собаки загризли чоловіка на очах у 8-річної дочки, а також про те, що в Києві поліція пристрелив стаффа, який відкусив жінці руку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...