facebook

В Одесі троє поліцейських вкрали в інкасаторів 120 тис. доларів

Поліцейським загрожує до 15 років в’язниці з конфіскацією

В Одесі затримали трьох слідчих місцевої поліції, які влаштували розбійний напад на інкасаторів і викрали 120 тисяч доларів. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції.
Як зазначається, троє 29-річних капітанів поліції, використовуючи службове становище, сфабрикували справу за фактом шахрайства.

Поліцейські придумали потерпілого, у якого нібито виманили кошти особи, які пересувалися на автомобілі однієї з інкасаторських фірм. Згідно з їхньою легендою, інкасатори також займалися торгівлею вогнепальною зброєю.
За сфабрикованими матеріалами вони отримали згоду прокуратури Одеської області і суду на обшук автомобіля “зловмисників”.

До обшуків вони залучили бійців полку особливого призначення поліції Одеси. Під час спецоперації поліцейські за спинами спецназівців підкинули в машину сумку зі зброєю, а також викрали дві сумки зі 120 тисячами доларів.

Однак витратити викрадену валюту слідчі не встигли. Вони затримані, їм оголошено підозру за низкою статей. Санкція найважчої з них передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...