facebook

“Надсилав фото свого статевого органу”: Скандал у СБУ: майора звільнили за підозрою у педофілії

Майора, звинувачуваного у розбещенні дитини, позбавили займаної посади та відсторонили від виконання службових обов’язків. Зараз вирішується проблема його звільнення із органів СБУ, яке можливе тільки після рішення суду, передає Корупція.Інфо.

Печерський районний суд міста Києва висунув обвинувачення співробітнику СБУ Коростенського відділу управління в Житомирській області через розбещення неповнолітньої дівчинки. Майору заявили про підозру за ч.2 ст.156, ч.2 ст.301 Кримінального Кодексу України.

Розслідування постановило, що підозрюваний має дружину та двох неповнолітніх дітей. Попри це, він почав листуватися у соціальній мережі “Вконтакте” із дівчинкою. Співробітник СБУ розмовляв з нею на сексуальну тематику, а пізніше надсилав фото свого статевого органу.

Суд врахував його співпрацю із слідчими органами, добровільне визання вини та сімейний стан, а також відсутність інших доходів, окрім зарплати, яка вказана в електронному декларуванні. На даний момент йому оголошено домашній арешт за місцем проживання, в місті Коростені на Житомирщині. Правопорушник зобов’язується носити електронний браслет.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...