facebook

Такого точно не хотіли бачити! Українці обурені через куму Путіна в “Інтерсіті”

Проект про подорожі невідомими куточками нашої країною Ukraїner намагався запропонувати свій контент для трансляції у поїздах “Укрзалізниці”, проте відповідальні за рекламу на контакт не вийшли, передає Корупція.Інфо

Про це у Facebook написав автор проекту Богдан Логвиненко.

“В нас є чудовий формат без звуку, з субтитрами, пізнавальний, про всю Україну, але очевидно, що там, де місце кумі Путіна і каналу “Інтер” – не місце нам”, – написав Логвиненко.

Він додав, що “Укрзалізниця” не була проти трансляції, але компанія, яка у 2012-му виграла конкурс на обслуговування усієї рекламної продукції, на контакт вперто не йде.

Логвиненко додав, що власниця компанії з Донецька і у 2014-му підтримувала антиукраїнську акцію на своєму Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Більше того, як зазначив журналіст Дмитро Гнап, фірму, яка крутить цю рекламу в Інтерсіті, контролює оточення екс-регіонала Бориса Колеснікова.

У коментарях до посту користувачі соціальних мереж підтримали Логвиненка та також висловили обурення контентом в українських поїздах. Вони зазначають, що часто він є низькопробним та суперечливим.

На допис також зреагував і міністр інфраструктури Володимир Омелян, який позначив у коментарях очільника “Укрзалізниці” Євгена Кравцова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...