facebook

Правда про шлюб: відвертий пост Мішель Обами, який має прочитати кожна пара

Без сумнівів, вона – одна з найвидатніших жінок в cвіті. Дивлячись на Мішель Обаму, ви бачите втілення гламуру, доброти, врівноваженості і влади в одній особі. За 8 років свого перебування при владі. колишня Перша Леді США не пропускала можливості використовувати свій голос, щоб підтримувати мир, поширювати мудрість і ділитися любов’ю.

Напуття від Мішель Обами
Навіть незважаючи на відхід з постн Першої Леді, Мішель не втомлюється нагадувати американської молоді про те, що влада знаходиться в їхніх руках. У своєму зверненні до народу вона сказала: «Я хочу, щоб наша молодь відчувала свою значимість і причетність. Не варто боятися. Будьте уважні, сподівайтеся і отримуйте хорошу освіту. А після цього виходьте в світ і використовуйте отримані знання для будівництва гідної вас країни. Ніколи не бійтеся і вірте в себе».

Поради ідеального шлюбу від Мішель
Цікаво, як Мішель лавон Робінсон Обама тепер живе і працює поза стінами Білого дому, і яка вона в якості дружини і матері? Далі наведені уроки, якими вона одного разу поділилася з нами. Вони лише підтверджують, що місіс Обама – така ж людина, як і всі ми, і дотримання простих правил робить її шлюб міцним, а материнство гідне наслідування.

1. Для дружин немає нічого страшнішого, ніж думка про іншу жінку, яка прагне завоювати увагу і прихильність її чоловіка. Немає нічого більш болючішого і принизливішого.

2. Шлюб процвітає тільки якщо подружжя працює як одна успішна команда, коли і чоловік, і дружина вірять, що спільна перемога набагато важливіше суперництва в сім’ї. Хорошим шлюб робить тільки важка спільна робота над ним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Ваші діти спостерігають за вами і на підставі цього формують свою думку про любов, вірність і шлюб. Давайте їм надію, змусьте їх захотіти побудувати таку ж сім’ю.

4. Чоловіки, пам’ятайте: інші жінки виглядають привабливо тільки тому, що хтось добре про них піклується. Трава завжди зеленіша там, де галявину регулярно поливають водою. Замість того щоб милуватися травою сусіда, краще гарненько подбайте про свою. Будь-який чоловік може захоплюватися ефектною жінкою, але тільки справжній джентльмен здатний зробити свою жінку чудовою і прекрасною.

5. Для успішного шлюбу необов’язково мати великий будинок, ідеального чоловіка або дружину, дорогу машину або мільйон доларів. Навіть маючи все перераховане, шлюб може бути невдалим. Запорукою його успішності виступають чесність, вірність і самовіддана любов.

6. Люди з вашого оточення мають величезний вплив на ваш шлюб. Друзі можуть як зміцнити, так і зруйнувати його. Будьте пильні, обираючи товаришів.

7. Якщо один з подружжя намагається побудувати нормальні відносини в шлюбі, а другий робить все, щоб зруйнувати його, у них нічого не вийде. Шлюб можна зберегти тільки в тому випадку, якщо чоловік і дружина працюють в команді.

8. Не приймайте вашу другу половину, як щось само собою зрозуміле. Не використовуйте її доброту і лагідність і не зловживайте її довірою, бо втративши цю людину ви проведете залишок життя, шкодуючи про свої помилки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...