facebook

“Вдячний Ані за сина”: відома українська спортсменка народила дитину від Онищенка

12 листопада Анна Різатдінова, знаменита українська гімнастка, володарка бронзової медалі на Олімпіаді в Ріо – вперше стала мамою, передає Корупція.Інфо

Про це вона радісно повідомила у себе на сторінках у соціальних мережах: “У наш Світ увійшов новий чоловічок, нове життя. Роман, зростом 51 см і вагою 3,850. Словами не передати ці емоції і відчуття. Це саме те, заради чого варто жити! це безцінна медаль, дана згори! ” – написала 24-річна спортсменка, не кажучи, однак, хто є батьком дитини.

Ходили чутки, що батько – утікач народний депутат Олександр Онищенко. Але їх ніхто не підтверджував.

І тільки сьогодні, в ексклюзивному коментарі, Онищенко зізнався, що дитина дійсно його і він щасливий знову стати татом.

“Я вдячний Ані за сина. Назвали на честь мого батька – Романа. Мама і малюк почувають себе прекрасно. А я? Ну а як може почувати себе чоловік, який знову став батьком. Так, в моєму житті теж бувають прекрасні новини”, – заявив Олександр Онищенко в ексклюзивному коментарі “Страна”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Анна Різатдінова в свою чергу ділиться з читачами свого журналу, що її життя кардинально змінилося після пологів, але це неймовірні відчуття.

“Протягом дев’яти місяців ти чекаєш своє чудо. Знайомишся з його смаками, спілкуєшся з ним, проходиш всі стадії розвитку нового життя. І в один прекрасний день ти зустрічаєшся зі своїм скарбом. Твоє життя в мить змінюється. Неймовірні відчуття, дані згори”, – пише дівчина.

Нагадаємо, що під час Олімпіади в Ріо “Країна” становила ТОП-7 найкрасивіших спортсменок України, які виступали на іграх, і Різатдінова була серед них.

Аня родом із Сімферополя. З п’яти років її тренувала мама. Колеги по команді прозвали успішну гімнастку “Розеткою” (пішло від її прізвища).

Різатдінова дружить з відомими гимнастками Ганною Безсонової і Іриша Блохіна. Цікаво, що величезний мурал на фасаді київського будинку по вул. Стрілецька 12 художник присвятив саме їй.

Нагадаємо, що у бізнесмена Олександра Онищенка є вже двоє дітей: 22-річна дочка Діана і 15-річний син Олександр.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...