facebook

“Я на боці тих, кого гноблять”: Дружина Медведчука “вляпалася” в новий скандал, невже в президенти збирається?

Ведуча порекомендувала вивчати більше мов.

Відома телеведуча Оксана Марченко відповіла на критику про те, що її новий проект “Час будувати” на російській мові. Пояснення вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передає Корупція.Інфо

“Чому проект “Час Будувати” російською? Дорогі мої, наш проект повністю відображає мовну палітру країни. Де розмовляють українською – я розмовляю українською, де по-російськи, розмовляю російською. Таким чином, проект об’єктивно відображає інтереси більшості. Вчіть якомога більше мов, використовуйте їх.

Набагато страшніше чути свою покалічену діалектизмами українську мову або безграмотну російську мову. З давніх-давен ці мови, як джерела, живили море літератури.

“Хто здатний штучно заглушити джерело – той бажає обміління його народу, його примітивізації”, – написала телеведуча на своїй сторінці і додала, що висновок, який напрошується – це якщо в Україні штучно обмежувати право людей використовувати російську мову, то значить, в країні більше не потрібні грамотні і думаючі люди, здатні висловлюватися без суржику.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Українська – моя рідна мова, але я завжди на боці тих, кого гноблять. Я захищаю маленьку книжечку, яку, на жаль, ображають і ігнорують в Україні. Вона називається Конституція України, де чорним по – білому, в ст.10, частини 3-й, то кажуть, що в Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської мови та мов національних меншин”, – пояснила Марченко.

До речі, відома українська журналістка Тетяна Заровна вважає, що новий шоу-проект на телеканалі Інтер, ведучою якого стала дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко, насправді зовсім не про будівництво будинку.

“Є версія, що Медведчучка, кума Хутіна має намір в Президенти балотуватися. Яке? В такому випадку передвиборна програма зрозуміла: поки дурні воюють, відображаючи хутінську агресію, ми будемо відновлювати мости з Кремлем, які після всього трохи пошкодилися (але я б не сказала, що зруйновані, і ПАП не так вже й проти “пробігти між крапельок”)”, – повідомила Заровна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...