facebook

“Буддист-еротоман”: Стало відомо, чим займаєтся молода дружина Антона Геращенка

А на літературному сайті вона значиться як “буддист-еротоман” і пише вірші, передає Корупція.Інфо

Депутат від “Народного фронту” Антон Геращенко недавно заявив, що він більше не помічник міністра внутрішніх справ. Це означає, що він може коментувати діяльність НАБУ, яке веде справу по рюкзаках сина Авакова і це не буде конфліктом інтересів.

До речі, розбирати конфлікти – це робота дружини Антона Геращенко, яка у себе на сторінці в соціальній мережі похвалилася черговим отриманим сертифікатом. “Страна” розбиралася, що це за документ, який отримала Олеся Шамбурова (дівоче прізвище).

Як ми вже писали, дружина нардепа спеціалізується на незвичайній справі – займається Медіатством. Простіше кажучи, вона посередник, який допомагає сторонам вирішити спір. Свого роду – “мировий суддя”. Зараз Олеся очолює неурядову організацію Український центр “Злагода”. Ця контора проводить тренінги та семінари на теми управління конфліктами і їх мирного врегулювання.

Як виявилося, дівчина зараз освоює міжнародну дипломатію. Вона успішно завершила курс під назвою “Метод, мультітрекінг і мислення: множинні перспективи на складному переході”, який проходив в Києві під егідою Німецького Федерального іноземного офісу в партнерстві з Європейським Університетом Віадріна (European University Viadrina).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...