facebook

Прокурор Миколаївської області подав у відставку через корупційний скандал

Прокурор Миколаївської області В’ячеслав Кривов’яз у середу, 29 червня, написав заяву про відставку.

kryvovyaz

Обов’язки прокурора Миколаївщини покладено на першого заступника Артура Шаповалова, пише місцеве видання “Преступности.нет” з посиланням на прес-службу прокуратури.

Нагадаємо, 16 червня генпрокурор Юрій Луценко зажадав від Кривов’яза написати заяву про відставку після корупційного скандалу, до якого виявилися причетні окремі представники керівництва Миколаївської ОДА й облради.

Однак Кривов’яз заявив, що не робитиме цього, тому що не вважає себе в чомусь винуватим.

У відповідь 24 червня Луценко відсторонив Кривов’яза від виконання службових обов’язків. Цим документом було також призначено службове розслідування “у зв’язку з його протиправними діями”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На початку червня на великому хабарі затримали першого заступника голови Миколаївської обладміністрації Миколу Романчука. Героя України Романчука і ще трьох чиновників впіймали на отриманні хабара в розмірі $90 тис. Згодом під будинком Романчука знайшли мережу тунелів зі скарбами.

Після цього у відставку подав миколаївський губернатор Вадим Меріков, а голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе звільнила начальника поліції Миколаївської області Віталія Гончарова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...