facebook

Неоднозначна картина в київському магазині підірвала мережу: фото 18+

Картина розміщена на найвиднішому місці у торговому залі

В магазині “Львівської майстерні шоколаду” який розташований у центрі Києва, помітили досить неоднозначну картину. Це викликало хвилю обговорень в соцмережах.
Фото пікантного панно опублікував користувач André Alexin в Facebook. На картині, яка висить на стіні магазину, помітно одну цікаву деталь.

“Майдан незалежності. “Львівська майстерня шоколаду”, 2 поверх, повно дітей. Велике панно на всю стіну. Я один це бачу?” – написав він.
Користувачі одразу заходилися обговорювати картину й захотіли дізнатися, хто є автором цього шедевру мистецтва. Думки щодо панно у них розділились. Комусь воно навіть сподобалось. В коментарях пишуть, що це більше нагадує кадр з фільму для дорослих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Користувачі соцмереж жартують, що автор картини намагався зобразити російського президента Володимира Путіна. В коментарях всі зійшлись на думці, що варто провести відвідати магазини у свої містах й перевірити, чи є там також аналогічні картини.
Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, скандал в одному з супермаркетів поставив соціальні мережі на вуха: в популярному “Еко маркеті” відвідувачі помітили, як по відкритим товарам бігають гризуни, а ці продукти пропонують людям купувати і їсти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...