facebook

У закинутій будівлі почула дитячий плач: На Харківщині чоловік згвалтував 8-річну дівчинку (ВІДЕО)

Особу зловмисника поліцейські Чугуєва встановили протягом кількох годин. Чоловік зізнався у скоєному та зараз дає свідчення слідчим.

17 листопада близько 17-ої години до чергової частини місцевого відділу поліції зателефонувала 32-річна мешканка Чугуївського району. Вона повідомила, що годину тому невідомий чоловік поглумився над її маленькою донькою. Відразу весь особовий склад поліції був піднятий по тривозі. За кілька годин зловмисника було затримано та доставлено до відділу поліції. Ним виявився 41-річний житель міста Чугуєва. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як розповів начальник Чугуївського відділу поліції Олександр Парфьонов, вдень школярка повернулася додому та з дозволу матері пішла гуляти на вулицю. Там до неї підійшов незнайомець та запропонував погратися разом. Злодій завів дитину до приміщення закинутого дитячого садка, роздягнув дівчинку та вчинив відносно неї розпусні дії. В цей час мати помітила, що донька зникла з двору та пішла її шукати. У закинутій будівлі почула дитячий плач та кинулася рятувати дитину. Зловмисник вистрибнув у вікно та втік.

Речові докази вилучено. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...