facebook

Стерти з лиця землі Донецьк: генерал оцінив гучну заяву екс-голови Міноборони

На сьогоднішній день “взагалі немає сенсу говорити” про те, що українська армія може вийти на непідконтрольну ділянку україно-російського державного кордону.

Таку думку “Обозревателю” висловив голова Наглядової ради Асоціації виробників озброєння і військової техніки України, генерал-лейтенант запасу Дмитро Уманець.

Коментуючи висловлювання екс-міністра оборони України Олександра Кузьмука в ефірі ZIK про те, що українська армія може вийти на кордон з Росією, “але для цього нам доведеться стерти з лиця землі Донецьк, Луганськ, Горлівку та всі інші міста”, Уманець зауважив: “Я не згоден з цією заявою”.

Генерал переконаний в тому, що “Росія просто не дасть українській армії самостійно вийти на кордон, у неї більші можливості”.

У цьому контексті він нагадав про те, що на сьогоднішній день на території окупованого Донбасу знаходиться близько 10 тисяч російських військовослужбовців, а на території РФ біля кордонів з Україною – ще близько 40-50 тисяч. “Вони підтягли туди нові сили, вони відстежують цей процес”, – сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таким чином, “якщо ми підемо в наступ, позитивного результату не буде. На цю тему взагалі немає сенсу говорити”, – переконаний генерал.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...