facebook

“Жриця кохання”: 73-річну жінку викрили в занятті проституцією

У Санкт-Петербурзі поліцейські розкрили черговий бордель. Однією з “жриць кохання” виявилася 73-річна пенсіонерка.

Послуги ветерана секс-індустрії коштували 1200 рублів. Як повідомляє “П’ятий канал”, літня громадянка Узбекистану на ім’я Ширін працювала в підпільному борделі в Пітері, замаскованому під звичайну квартиру. Разом з нею затримали ще двох повій. Одній з них 35 років, а другій 31 рік. Навіть їх сумарний вік все одно менший, ніж у Ширін, передає Корупція.Інфо

На всіх трьох завели адміністративну справу за торгівлю тілом. Керівництво борделя чекає вже кримінальне переслідування за статтею “Залучення до заняття проституцією”. Якщо самі “нічні метелики” в гіршому випадку отримають штраф в розмірі двох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, то сутенера може загрожувати до трьох років позбавлення волі. Крім того, якщо з’ясується, що він діяв не один, то термін, проведений у в’язниці, може збільшитися в два рази.

Окремо варто згадати, що 73-річна Ширін обігнала одних з найстаріших представниць професії родом з Амстердама. Сестри-близнючки, які працювали на вулиці Червоних ліхтарів, пішли на пенсію, коли їм було по 70 років.

Середній вік пітерських “жриць кохання” склав 40 років. Після публікації цієї статистики, відповідальний секретар Правозахисної ради Петербурга Наталія Євдокимова запропонувала узаконити найдавнішу професію: “Адже для того, щоб отримати пенсію, необхідно вносити страхові внески не менше 20 років, а повії цієї можливості позбавлені”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, що в Москві, судячи з усього, вік секс-робітниць набагато менший. Так, в середині березня минулого року оперативники накрили столичний елітний бордель з неповнолітніми повіями. При цьому, дівчата брали з клієнтів від 500 тисяч рублів за ніч.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...