facebook

Продається цнота – недорого: ще дві студентки продають свою невинність “за безцінь”

Своє рішення дівчата пояснили тим, що їм потрібні гроші на навчання і борги сім’ї.


Двоє студенток з Нідерландів, 18-річна Лола і 20-річна Моніка, вирішили не тільки розпрощатися зі своєю цнотою, а й добре заробити на цьому. Правда, з ціною дівчата явно продешевили – за кожну з них призначена ставка в 20 тис. євро, при тому, що нещодавно 26-річна жителька Лондона продавала свою невинність мінімум за 100 тис. євро, сподіваючись надалі підняти ціну до декількох мільйонів.

Своє рішення дівчата пояснили, як і всі інші, хто представлений на сайті ескорт-агентства Cinderella Escorts, – гроші необхідні на навчання і для погашення боргів.

Моніка зізнається:

«Мені подобається, що ми живемо в час, коли кожен має право розпоряджатися своїм тілом так, як йому завгодно. Для мене важливо відчувати, що саме я керую собою».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лола ж каже:

«Як багато дівчат залишаються з людиною, з якою у них був перший секс? Мало! Тому я краще зроблю так, і не тільки заради вигоди, а й щоб моє серце ніхто не міг поранити».

 

Невинність дівчат перевірена ескорт-агентством. Якщо ставка покупця обійде всі інші, то він повинен внести 10% депозиту, а також прилетіти для першої зустрічі в Німеччину.

Нагадаємо, 18-річна українка теж продавала свою цноту за 50 тис. грн.!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...