facebook

Вчені визначили, що відчуває людина після смeрті та точну масу дyші

Протягом всієї людської історії кожного цікавило питання про те, що буде після смeрті. Що ж чекає нас після того, як наше серце зупиниться? Це питання, на який недавно вчені отримали відповідь.

Звичайно, припущення були завжди, але тепер стало остаточно ясно, що люди після смeрті можуть чути і розуміти, що відбувається навколо них. Звичайно, з паранормальними явищами це не має нічого спільного, адже людина, по суті, живе ще деякий час. Це стало медичним фактом.

Серце і мозок
Важливо розуміти, що будь-яка смeрть настає при одній з двох або при наявності одразу двох умов: або серце перестає функціонувати, або мозок. Якщо перестає працювати мозок в результаті скрйозних пошкоджень, но смeрть настає одразу після відключення центральної нервової системи людини. Якщо життя переривається через пошкодження, в наслідок яких припиняє роботу серце – тут все складніше.

У Нью-Йоркському університеті експерти-науковці визначили, що людина після смeрті може відчувати запахи, чути мову людей і навіть бачити світ своїми очима. Це у багато пояснює феномен, пов’язаний з баченням світу в ході клінічної смeрті. Неймовірно багато було випадків за всю історію медицини, коли людина розповідала про свої відчуття під час перебування в цьому прикордонному стані між життям і смeртю. Після смeрті буває таке ж, кажуть вчені.

Серце і мозок – це два органи людини, які працюють протягом усього життя. Вони пов’язані, але відчуття доступні після смeрті саме завдяки мозку, який ще деякий час передає інформацію від нервових закінчень до свідомості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Думка екстрасенсів
Фахівці з біоенергетики та екстрасенси ще дуже давно почали припускати, що людина не вмирає миттєво, як тільки мозок або серце зупинили роботу. Ні, все набагато складніше. Це і підтвердили наукові дослідження.

Світ потойбічний, на думку екстрасенсів, залежить від світу справжнього і видимого. Коли людина вмирає, кажуть, що вона бачить всі свої минулі життя, а також все поточне життя одразу. Вона переживає все заново за нескінченно малу частку секунди, перетворюючись в ніщо, а потім заново відроджуючись.

Звичайно, якби люди могли вмирати і відразу повертатися, то питань би не було, проте навіть експерти в області езотерики не можуть на 100 відсотків бути впевненим і в своїх заявах.

Людина не відчуває болю після смeрті, не відчуває радості або горя. Вона просто залишається жити в потойбічному світі або переходить на інший рівень. Ніхто не знає, чи йде дyша в інше тiло, в тiло тварини або людини. Бути може, вона просто випаровується. Може бути, вона живе вічно в кращому місці. Цього ніхто не знає, тому так багато релігій в світі. Кожен повинен слухати своє серце, яке підказує йому вірну відповідь. Головне – це не сперечатися, тому що ніхто не може знати напевно, що твориться з дyшею після смeрті.

Дyша як щось фізичне
Дyшу людини не можна помацати, але можливо, що її наявність вченим, як не дивно, вдалося довести. Справа в тому, що при смeрті людина втрачає з якоїсь причини 21 грам своєї ваги. Завжди. За будь-яких обставин.

Ніхто цей феномен так і не зміг пояснити. Люди вважають, що це і є вага нашої дyші. Це може говорити про те, що людина бачить світ після смeрті, як довели вчені, лише тому, що мозок вмирає не відразу. Це не має особливого значення, тому що дyша йде від тіла, ми залишаємося нерозумними. Можливо, це і є причина того, що ми не можемо рухати очима або говорити після зупинки серця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...