facebook

Нацгвардія і військова техніка: у центрі Києва масштабний мітинг

Під Радою сьогодні, 7 листопада, відбудеться масштабний мітинг, учасники якого, крім іншого, будуть вимагати прийняти закон про імпічмент президента, передає Корупція.Інфо

 

Нагадаємо, законопроект про президента України і порядок припинення його повноважень був зареєстрований народним депутатом Юрієм Дерев’янко. Імпічментом визнається парламентська конституційна процедура розслідування і розгляду справи про усунення президента при наявності ознак державної зради або іншого злочину.

На даний момент під Радою роздаються листівки із закликом до учасників мітингу змусити Раду прийняти відповідний законопроект саме сьогодні.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо також, що Верховна Рада на своєму пленарному засіданні 7 листопада розгляне два проекти Виборчого кодексу і спробує включити до порядку денного зміни до бюджету на поточний рік.

Крім цього нардепи спробують розглянути проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади голови МВС.

Примітно, що незважаючи на велику кількість мітингувальників, поліції під Радою небагато. Якщо на минулих засіданнях парламенту будівлю охороняли численні кордони силовиків, то сьогодні поліцейських і бійців Нацгвардіі менше.

На даний момент нацгвардійці знаходяться не на своїх позиціях безпосередньо під стінами парламенту, а в автобусах або розосереджені по території.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...