facebook

Ярош повідомив про захоплення у полон 8 бойовиків

Українські військові провели успішну бойову операцію.

385223523

Бійці 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії захопили у полон вісьмох бойовиків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер Національного руху “ДІЯ” Дмитро Ярош. Де відбулося захоплення бойовиків та інші подробиці бойової операції він не повідомив, але зазначив що “втрати у ворога величезні”, а в українських військових жодних втрат.

“Вітаю українських воїнів з проведенням успішної бойової операції! 8-ий ОБат Української добровольчої армії – число ворожих полонених символічне! 54-ий Розвідбат ЗСУ – ви молодці! Комбат Червень, поки крикуни кричать про любов до Батьківщини, ти і твої бійці цю любов кожного дня проявляєте на фронті… Ех, на жаль, не можу всього написати… Нічого, прийде час!”, – написав Ярош.

Нагадаємо, у неділю, 26 червня, поблизу окупованої Фащівки Луганської області у ДТП потрапила вантажівка з бойовиками так званої “ЛНР”. За даними українських військових, у КамАЗі перебували бойовики з так званої “сьомої окремої мотострілецької бригади”. Вони їхали на полігон на навчання. В результаті загинули 6 російських офіцерів, ще 15 окупантів.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...