facebook

“Зубами рвав її тіло”: Чоловік чотири години катував дівчину, з якою познайомився через інтернет

Рідні потерпілої впевнені, що мучитель заздалегідь підготувався до злочину, зокрема він видалив всі фото з соцмереж і змінив в профілях своє ім’я, передає Корупція.Інфо

У Кургані затримали 45-річного Анатолія Є., який жорстоко побив свою знайому. Місцевий житель чотири години катував 41-річну жінку, відкусивши їй ніс і вуха. Родичі потерпілої вважають, що підозрюваний ретельно підготувався до злочину і хотів убити її.

Знайомство постраждалої з 45-річним Анатолієм Є. відбулося в соцмережах. Втершись в довіру, чоловік запросив самотню жінку до себе в гуртожиток.

– Ми намагалися подивитися профіль Анатолія в соцмережах, але Є. помістив його в чорний список, – розповіли родичі. – Напередодні візиту Тамари (Ім’я змінено. – Прим. Ред.) Він видалив всі свої фотографії з соцмереж і змінив в профілях своє ім’я. Він ніби готувався до цього злочину.

Що могло послужити приводом для агресії, постраждала не знає. Родичі стверджують, що чоловік її не домагається.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Це катування тривало близько чотирьох годин: здоровенний мужик зубами рвав тіло тендітної безпорадної жінки. Вона впевнена, що він намагався її вбити, – поділилися родичі. – Він душив її руками, але через кров руки ковзали, потім душив проводом. Сусіди чули крики, але, так як контингент в таких гуртожитках буйний, мабуть, не надавали значення.

За словами рідних, поліцію викликали, коли комусь набридло слухати крики жертви. Правоохоронці відправили жінку до лікарні і затримали чоловіка. Незабаром мучителя випустили на свободу з формулюванням “до суду”. У його кімнаті залишилася сумка жінки з ключами від квартири. Згодом речі не вдалося знайти.

– Пережила весь цей жах живе в страху, що він уночі проникне в квартиру і задушить її. Як його можна було відпустити? – скаржаться рідні.

Раніше представники УМВС по місту Кургану підтвердили, що подія дійсно мала місце бути. Відзначено, що йде розгляд.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...