facebook

Дві ДТП протягом 15 хвилин: П’яний водій втік з місця пригоди

Вночі у Львові трапилися три випадки дорожньо-транспортних пригод, до яких причетні нетверезі водії. Одного з них двічі за добу зупиняли патрульні. А інший вчинив дві аварії протягом 15 хвилин, передає Корупція.Інфо.

Вчора на вулиці Городоцькій водій автомобіля Kia Cerato вчинив ДТП та втік з місця пригоди. Водія іншого автомобіля Honda Accord госпіталізували.

«Через 15 хвилин патрульні виявили ще одну ДТП на цій вулиці. Водій відмовився пред’являти посвідчення водія та поводив себе нервово. Інспектори з’ясували, що це той самий водій, що здійснив ДТП з потерпілими та втік», ‒ повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

Водій відмовився пройти перевірку на стан сп’яніння. У відділі поліції на нього склали протоколи за вчинену ДТП, керування в стані сп’яніння та постанову за відсутність необхідних документів.

Ввечері 1 листопада на площі Петрушевича зупинили також водія автомобіля Opel Kadett за порушення правил дорожнього руху. У чоловіка помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак він відмовився пройти перевірку. На нього склали протокол за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп’яніння).

«Сьогодні вранці цей самий водій автомобіля Opel Kadett здійснив наїзд на бордюр на перехресті Броварського – Вернадського. Коли патрульні прибули на місце, водій витягнув трилітрову банку з рідиною та почав її пити. Зі слів чоловіка, це самогон його власного виробництва», ‒ розповіли деталі у прес-службі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пройти перевірку на стан сп’яніння водій знову відмовився. Тож на нього склали протоколи за ДТП і за ч.4 ст.130 (вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю), а також постанову за керування автомобілем без документів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...