facebook

“Почув крики і кинувся на допомогу…”: Простий перехожий врятував школярку від зґвалтування

Вранці 27 жовтня в районі проспекту Гагаріна скоєно напад на дитину з метою зґвалтування, передає Корупція.Інфо

О 8:00 на телефон екстреного зв’язку поліції 102 надійшла інформація про спробу згвалтування одинадцятирічної дівчинки. Екіпаж патрульної поліції негайно виїхав на місце злочину.

За словами дівчинки, вона йшла в школу, а потім планувала відвідати стоматолога. Школярка помітила незнайомого чоловіка, який вийшов із заростей біля покинутого будинку, проте не відчула небезпеки. Проте, зловмисник наздогнав дитини і потягнув в покинутий будинок. Дівчинка намагалася чинити опір і кричати, але сили були нерівними. Негідникові вдалося затягнути школярку в будинок. Спробу кричати чоловік намагався припинити поцілунками. В цей час по пустирі йшов житель району, він почув крики і кинувся на допомогу.

Боягузливий насильник втік, прихопивши гаманець дівчинки з 1000 гривень. Поліцейські обстежили прилеглу територію і виявили рюкзак, в якому було три мобільних телефони. Було зрозуміло, що зловмисник повернеться за своїм добром. Засада увінчалася успіхом. О 14:00 злочинець був затриманий і доставлений відділення поліції Соборної району. Свідок і потерпіла впізнали гвалтівника.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...