facebook

Фото «дитинчати перевертня» розлетілися світом: поліція змушена була провести розслідування

Фото цього «перевертня» так розбурхали Інтернет, що поліції довелося виступити із заявою…
Поліція Малайзії була змушена виступити зі спростуванням виниклих в Інтернеті чуток про виявлення невеликої котячої істоти з людською головою.

І хоча в мережі поширюються фото і відео звіра, чиновники стверджують, що істота не більше, ніж містифікація. У маленької блідої істоти розміром з руку ріденьке чорне волосся на людиноподібній голові.

З рота у нього стирчать ікла, а на чотирьох кінцівках гострі кігті. Вважалося, що фотографії були зроблені в штаті Паханг в Малайзії. Але начальник поліції штату Датук Росли Абдул Рахман заявив, що чутки про існування «перевертня» не відповідають дійсності.

«Перевірки показали, що зображення були завантажені з Інтернету до того, як були поширені в соціальних мережах із заявою, що це відкриття було зроблено в Паханг. Я сподіваюся, що громадськість припинить поширювати новини про подібне відкриття».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І хоча попередні повідомлення в мережі говорили, що дивна тварина містилася в лабораторії в невідомому місці, зараз стверджується, що таємнича істота є «силіконовим дитинчам-перевертнем», що продається в Інтернеті. В Мережі можна знайти багато схожих реалістичних творінь!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...