facebook

ФОТОФАКТ. В Одеській області знайшли плантацію марихуани на 16 мільйонів

Одеська поліція вилучила понад 216 кг наркотику

У Білгород-Дністровському районі Одеської області співробітники поліції виявили плантацію марихуани, господарі якої запасли 216 кг наркотику на суму в 16 млн гривень.

Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.

Як з’ясувалося, наркоплантатори вирощували на присадибних ділянках різні сорти марихуани, а продаж свого “товару” вони налагодили через мережу закладок на території області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Збутом наркотику займалася 54-річна жінка, у якої вилучили понад 15 кг “трави”, розфасованої для продажу.

Крім того, у її 47-річного спільника знайшлося 100 кущів конопель, готовий наркотик, а також близько 70 тисяч гривень, отриманих від торгівлі марихуаною.

Третій учасник групи зберігав в бочках близько 200 кг марихуани.

Приморський районний суд Одеси ухвалив заарештувати головну підозрювану і дав їй можливість вийти з-під варти під заставу.
Варто відзначити, що учасникам цієї групи загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Нагадаємо, киянин організував нарколабораторію у себе вдома – на кухні в квартирі правоохоронці виявили прекурсори, медичний посуд, ваги та обладнання, за допомогою якого власник виготовляв наркотики, а також 15 грамів порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін.

Як повідомлялось, виробництво амфетаміну в домашніх умовах налагодили трою чоловіків у Віинницькій області – правоохоронці вилучили близько 10 грам готового амфетаміну, обладнання для його синтезування і майже 50 грам марихуани.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...