facebook

Знайдений в кишені старий лотерейний квиток приніс пенсіонерові $24,1 млн.!

У кожної людини є місце, куди вона складає всякі непотрібні чеки, квитанції і кореспонденцію.
Для 68-річного Джиммі Сміта з Нью-Джерсі цим місцем стала стара сорочка, яка вже довгі роки спочиває на вішалці в шафі зі старими лотерейними квитками в кишені, пише New York Post.

Джиммі Сміт каже:

“Я завжди говорив собі: перевірю квитки, коли буде час!”

Добре, що він все-таки це зробив, адже, почекай він ще пару днів, він би втратив виграш в 24,1 мільйона доларів! Квиток “Нью-Йорк лото” Джиммі купив понад рік тому, про що знала комісія лотереї. В учасників є рік з моменту покупки квитка на те, щоб його активувати. Закінчення лотереї стрімко наближається, тому “Нью-Йорк лото” випустили рекламу зі словами:

“Перевірте всі кишені і ящики, загляньте під подушки. Якщо у вас є виграшний квиток, ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це оголошення почув і містер Сміт. Коли він узяв квиток з кишені сорочки і побачив, що цифри збігаються з виграшною комбінацією, він стояв біля двох хвилин в повному шоці. Щоб переконатися, що все це реально, чоловікові довелося вийти на вулицю і трохи подихати свіжим повітрям.

Це сталося в кінці травня, але ім’я переможця стало відомо лише зараз, коли організатори лотереї оприлюднили дані про переможця. Сміт домовився, що джекпот буде виплачуватися йому протягом 26 років. Сам він сказав, що збере сімейну раду і вирішить, що станеться з цими грошима, як тільки все «устаканиться».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...