facebook

“Поки є Порошенко — немає прогресу”: Саакашвілі закликав Президента України піти у відставку

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі закликав президента України Петра Порошенка піти у відставку. Про це він заявив на мітингу під стінами Верховної ради у вівторок, 17 жовтня, про це повідомляє “Громадське”.

«Якщо до кінця дня ці люди не приймуть жодного рішення а благо народу, то ми повинні подумати про наступні наші вимоги. Поки є Порошенко — немає прогресу, немає боротьби з корупцією. Поки є Порошенко — будуть злидні! Поки є Порошенко буде еміграція», — сказав він.

«Якщо Порошенко не почує сьогодні вас, то нам всім треба буде переміститися до іншого місця. Я закликаю киян після роботи приєднатися до нас сюди. Якщо не буде жодних рішень на благо народу, Порошенку треба подумати, щоб піти зі своєї посади. У нього ще є час! Це не мій ультиматум, це моя порада», — додав він.

Нагадаємо, 17 жовтня під стінами Ради проходять мітинги. Організаторами масової акції на підтримку «Великої політичної реформи» виступили шість громадських організацій, дев’ять політичних партій та 11 народних депутатів абсолютно різних політичних поглядів.

Протестувальники висунули три основних вимоги: нові правила виборів в Раду, які включають в себе пропорційну систему з відкритими списками, скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду.

В МВС заявили, що порядок на мітингу в центрі Києва охороняють 3500 силовиків. Під час мітингу депутат Парасюк побuвся з начальником держохорони Гелетеєм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...