facebook

Малий герой з великим серцем: 11-річний хлопчик віддав на допомогу АТО 38 тисяч євро

Історія про хлопчика, який віддав на волонтерство 38 тисяч євро, відкладених на майбутнє навчання та старт у доросле життя.


Мабуть, цього хлопчика вже знають усі. А якщо ні, то ми сьогодні вас познайомимо

У маленькій краплинці ми бачимо силу та властивості океану. Так було і так буде. Якщо ти не бачиш цього – це не значить, що це не так.

Знайомтесь – цього 11-річного героя звуть Даня Куліш. Мешкає він у містечку Димер разом з батьками, братом та сестрою. Любить складати міста з лего, ліпити з пластиліну, малювати. Вчиться в місцевій гімназії. Якщо оцінювати навчання оцінками – то тримається в діапазоні 9-12 балів. Якщо ж зважати на вчинки, то Даніїл доросліший за багатьох дорослих. Маючи у своєму віці за плечима різні випробування (в тому числі і доволі складні), він прийняв серйозне і відповідальне рішення, яке вплинуло на долі інших людей. І змінило його власне.

У жовтні 2016 року він віддав на захист своєї країни 38 тисяч євро. Ці кошти були зібрані батьками та родичами та призначені на його навчання та старт у дорослому житті. А витрачені були на придбання машин для фронту, оснащення, спорядження, ліки, аптечки та евакуацію місцевих мешканців.

– Дань, а не шкода грошей?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– ставлю дурне питання, але хочу почути відповідь.

– Гроші можна заробити. А життя не заробиш. І совість.

Якби не війна, я б, мабуть, і не знала Даньки. Бо познайомилася з ним через його батька Олексія, з яким перетнулася через допомогу армії.

Якби не війна, Данька, можливо, і лишався б таким собі мажорчиком. Регулярні подорожі з батьком за кордон, гаджети-забаганки за першим проханням.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...