facebook

Кількість жертв атаки терористів на готель у Сомалі зросла, триває перестрілка з бойовиками

Поліція Сомалі повідомила про 15 загиблих і 25 поранених внаслідок атаки радикального ісламістського угруповання “Аш-Шабаб” на готель у Могадішо.

1466884875-2100

Як передає РИА Новости з посиланням на CNN, більшість загиблих і поранених становлять мирні жителі – випадкові перехожі і клієнти прилеглих магазинів і автомобільної заправки, уточнив представник поліції Мохамед Абдулкадір.

Раніше повідомлялося, що бойовики “Аш-Шабаб”, яка взяла на себе відповідальність за атаку, вчинили напад на готель Nasa-Hablod. Попередньо бойовики підірвали автомобіль поруч з воротами готелю.

Поліції вдалося врятувати людей, вивівши їх через чорний вхід. Бойовики угруповання взяли заручників, відомостей про їхню кількість поки немає. У Сомалі базується радикальне ісламістське угруповання “Аш-Шабаб” (“Рух молодих моджахедів”), що має тісні зв’язки з міжнародною терористичною організацією “Аль-Каїда”. “Аш-Шабаб” веде збройну боротьбу проти уряду країни і перешкоджає гуманітарній діяльності ООН. Угруповання внесено США до списку терористичних організацій у 2008 році.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...