facebook

«Чорну вдову» хочуть стратити за вбивство трьох її чоловіків заради збагачення

70-річна жінка отруїла трьох коханців ціанідом і отримала £ 6,85 млн компенсації.


Жінці загрожує смертна кара за вбивство трьох її партнерів з метою отримання грошової компенсації за їх життя. 70-річна Чісако Какехі давала забезпеченим чоловікам ціанід, підмішуючи його в напої. І таким чином старенька, яку називають чорною вдовою, за 10 років зібрала £ 6,85 млн (майже 240 млн. гривень), повідомляє Daily Mail.

Чісако була заарештована в 2014 році після смерті 75-річного чоловіка, який помер через місяць після весілля. Пізніше їй пред’явили звинувачення в смерті ще двох залицяльників і спробі вбивства друга. Медичний огляд встановив, що у бабусі рання стадія слабоумства, але вона в змозі постати перед судом.

Чісако заводила стосунки з багатьма чоловіками, більшість з яких були хворими або дуже старими. Старенька знайомилася з ними через шлюбні агентства, де заздалегідь попереджала, що їй потрібен забезпечений партнер без дітей. При цьому в ряді випадків після смерті жертв чорної вдови японська поліція не проводила розтин, тому зараз йде розслідування.

Сліди ціаніду були знайдені в тілі останньої жертви Чісако, а також в смітнику біля її будинку. Крім того, були знайдені шприци для введення лікарських засобів і велика кількість медичної літератури. Остаточне рішення суд винесе в листопаді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...