facebook

У Харкові жінка залишила трьох маленьких дітей на небайдужого до aлкoгoлю співмешканця і поїхала на заробітки

У Харкові жінка залишила трьох маленьких дітей на небайдужого до алкoгoлю співмешканця і поїхала на заробітки в сусідню Полтаву.А вже через кілька днів сусіди помітили, що діти, дівчатка 2 і 4 років і 6-річний хлопчик просто залишилися без нагляду. Діти просили у жителів комунальної квартири поїсти і попити і говорили, що мами немає вдома. Стурбовані сусіди викликали поліції, повідомляє Atn.ua

“Неблагополучна там сім’я. Знаю, що забрали в лікарню. І що маленька, ніби як, була майже непритомна, знесилена і голодна”,- каже сусідка Тетяна.

Сьогодні діти знаходяться в лікарні, додає Тетяна. І каже, що не раз бачила в нетвepезому стані не тільки чоловіка, а й саму жінку. Але в поліції говорять, що мати справила хороше враження. Вона була акуратно одягнена і хвилювалася за малюків, каже Ірина Мусієнко, прес-офіцер Шевченківського відділу поліції Харкова.

Жінка пояснила правоохоронцям, що поїхала працювати на будівництво, хотіла заробити, але ці дані ще належить перевірити, додає Ірина, бо коли поліцейські зайшли в приміщення, то побачили страшний безлад, немиту посуд, а людина на яку залишили дітей – спала міцним алкoгoльним сном.

Ірина Мусієнко, прес-офіцер Шевченківського відділу поліції Харкова:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На матір складено адміністративний протокол за ст. 184 адмін. кодексу України. І збирається матеріал, є подання на вилучення дітей. І є подання на позбавлення батьківських прав. З цими поданнями виходитимуть на комісію, яка вже буде вирішувати – позбавити її батьківських прав чи ні. Раніше скарг на жінку не було, на обліку вона не перебувала, додає прес-офіцер. Діти будуть перебувати в лікарні до прийняття комісією рішення, а потім або поїдуть до притулку, або додому, якщо їх матері призначать випробувальний термін”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...