facebook

“Ви радите мені поправитися, помолодшати, виспатися?”: Ольга Фреймут відповіла на критику щодо свого зовнішнього вигляду

Днями ведуча Ольга Фреймут, яка в цьому році втретє стала мамою, поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram фото з подорожі. Оля показала обличчя без макіяжу.

Деякі підписники порадили Фреймут виспатися і навіть вдатися до oмoлoджуючих процедур. Ведуча відповіла на крuтuку своєї зовнішності і зізналася, що проти бoтoкса.

“Ви радите мені поправитися, помолодшати, виспатися, маму попросити поняньчити діток… Я вас чую – і задумуюся. А навіщо? Я так люблю бути собою: хай втомленою від недоспаних ночей; з павутинкою під очима (дівчата- хлопці,- мені 35)

Так, старість легко можна відкликати бoтoксoм; але мені не хочеться догоджати нікому, навіть вам, яких так сильно люблю. Пропоную триматися справжності. Бо на штучність останнім часом інфляція”, – написала зірка.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 freimutoliaВи радите мені поправитися, помолодшати, виспатися, маму попросити поняньчити діток. Я вас чую -і задумуюся. А навіщо? Я так люблю бути собою: хай втомленою від недоспаних ночей; з павутинкою під очима ( дівчата- хлопці,- мені 35). Так, старість легко можна відкликати ботоксом; але мені не хочеться догоджати нікому, навіть вам, яких так сильно люблю. Пропоную триматися справжності. Бо на штучність останнім часом інфляція.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...