facebook

Учасниця “Х-Фактора 8”, яка мало не рoздягла Винника, довела суддю до сліз (відео)

Українців вразив виступ учасниці шостого кастингу “Х-Фактора 8” Ніки Прокоп’євої, яка перед тим, як заспівати, мало не рoздiла суддю проекту Олега Винника.

Відео було опубліковано на YouTube-каналі шоу, пише obozrevatel

Ніка працює в службі охорони аеропорту. Свої вміння вона і показала на Олегові Виннику, обшукавши його на наявність заборонених речей. У кінці обшуку дівчина зажадала від співака зняти ремінь. В очікуванні того, що Винник почне знiмати з себе одяг, зал вибухнув оваціями, глядачі почали аплодувати і вигукувати ім’я співака.

Після цього дівчина заспівала пісню виконавиці Sia під назвою “Chandelier”.

Весь зал і судді аплодували дівчині стоячи. Спів Нікі дуже зворушив ще одного суддю проекту – Дмитра Шурова, який навіть розплакався під час її виконання. Конкурсантка отримала чотири “так” і пройшла в наступний тур проекту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відео з виступом Ніки зібрало найбільшу кількість переглядів серед учасників шостого ефіру. Так, за ніч його подивилися більше 145 тис. разів. Крім того, ролик отримав 3 тис. лайків.

Користувачі мережі також не поскупилися на компліменти.

“Яка зворушлива і бере за душу в її виконанні ця пісня! І вимова така приємна. Дуже класно і трохи несподівано, зазвичай співають зухвало, а вона ніжна така. І така гарненька!” – написали про Ніку в коментарях.

Однак глядачі шоу засумнівались у щирості Шурова.

“На фiга було вижимати сльозу з Шурова сценаристам, незрозуміло”, – зазначили в мережі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...