facebook

День народження Путіна: в Росії розгортаються масові протести

У десятках міст по всій Росії 7 жовтня проходять мітинги і пікети прихильників опозиційного політика Олексія Навального, приурочені до до дня народження Володимира Путіна, якому виповнюється 65 років. Наймасовіші акції – в Москві і Санкт-Петербурзі, передає Корупція.Інфо.

Учасники акції вимагають звільнити Навального з під арешту і допустити на вибори президента Росії.

Найбільша акція проходить у Москві. Як повідомив журналіст Роман Цимбалюк, в мітингу беруть участь кілька тисяч людей, серед яких багато молоді. Люди скандують “Долой царя!” і “Раз, два, три, Путин, уходи!”

Російські ЗМІ і соцмережі повідомляють про перші затримання. В ході проведення неузгоджених акцій на підтримку Навального потрапили в поліцію вже понад 40 людей.

За даними “ОВД-Инфо”, найбільше затриманих – на акціях в Самарі, Єкатеринбурзі, Іжевську, Якутську, Південно-Сахалінську. В інших містах затримували координаторів і співробітників штабів Навального.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вдоль всей Тверской "космонавты". На выходе из метро Охотный ряд давка и ограждения. Особое внимание обратите на последние кадры, как они Думу свою охраняют. Наверное ждут ее штурма)

Posted by Elena Rykovtseva on Samstag, 7. Oktober 2017

Декілька тисяч росіян вийшли на вулицю привітати Путіна з Днем народження. Скандують "Царь уходи", "Путин гарант коррупции".

Posted by УНИАН on Samstag, 7. Oktober 2017

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...