facebook

Хмельницький має шанс стати «зеленою столицею» України

25 червня відбулося відкриття комунальних та безкоштовних зарядних станцій для електромобілів у Хмельницькому, в рамках «Green Fest» фестивалю.

768f16daacb2ee8628e975ea8bb5279b

На сьогоднішній день, ринок поповнений екологічно чистими продуктами, а саме електромобілями. Саме тому в Хмельницькому відкрили уже 2-і станції підзарядки автомобілів. А це означає, що одночасно можуть заряджатися 6-ть автомобілів. Процес підзарядки автомобілів досить простий та легкий. З цим завданням впораються як чоловіки, так і жінки.
А головним, завданням на сьогодні є популяризація екологічно чистого автомобіля. Саме тому в майбутньому планують відкрити близько 50 аналогічних заправок для екологічних автомобілів.

ea05fee539b9b6d168b282860171a51f

Міський голова Олександр Симчишин закликав усіх керівників та власників торгових організацій, центрів та закладів харчування долучатися до екологічного руху та відкривати екозаправки. Адже для зручності використання такого виду підзарядки в майбутньому заправки будуть розташовуватися не лише на Майдані Незалежності, а й в інших куточках Хмельницького. Аби водії екокарів могли сміливо використовувати свій автомобілів наповну.

Також до слова був запрошений представник мережі автоцентрів «Ліга» Ігор Галкін «Завдяки співпраці та підтримці органів міської влади ми і надалі розвиватимемо рух за здоровий спосіб життя та екологію».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...