facebook

У МЗС Росії на межі мату прокоментували Brexit

Незабаром в Європі з’явиться поняття “Whoexit”, після того, як Великобританія вирішила вийти з Євросоюзу на референдумі, який отримав назву Brexit.

341592

Про це в Facebook заявила спікер російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова.

“У цілому не здивуюся, якщо замість окремих термінів типу “Grexit” і “Brexit” скоро з’явиться універсальне поняття “Whoexit” – зазначила представник МЗС РФ.

Також вона нагадала про жорстку позицію Великобританії з питання антиросійських санкцій Євросоюзу.

“Великобританія, будучи затятим лобістом проведення в ЄС політики антиросійських санкцій (якщо вже Хаммонд про них заговорив у контексті власного референдуму), привела європейців до розбитого корита, а тепер, бажаючи зняти із себе всю відповідальність, заявляє щось на кшталт: “Вечеря вдалася, ми пішли, а рахунок оплатять європейці”, – додала Захарова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв “Обозреватель”, Європарламент проведе засідання й ухвалить резолюцію за підсумками референдуму в Великобританії щодо членства країни в ЄС і наступних кроків 28 червня.

Нагадаємо, 23 червня на референдумі, присвяченому майбутньому Великобританії в Євросоюзі, більшість жителів країни (52%) проголосували за вихід королівства зі складу ЄС.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...