facebook

З’явились резонансні деталі столичних сутичок між активістами та забудовниками АЗС

У столиці будівельний скандал: активісти та місцеві жителі протестують проти зведення АЗС у спальному районі Києва, бо вона на критично малій відстані від житлових будинків. На розі вулиць Ахматової і Ревуцького, що в житловому масиві Позняки, дійшло до бійки.На місце прибули правоохоронці.

Про це повідомив кореспондент 24 Каналу у прямому ефірі.

Наразі активісти повністю зруйнували одну із заправних станцій. На місце також приїхав голова місцевої поліції, але активісти закидали його яйцями.

Відомо, що на розі вулиць Ахматової і Ревуцького, що в житловому масиві Позняки, сталася бійка. Внаслідок сутички поранення отримали декілька людей. Один із потерпілих – активіст, якому травмували ногу. Інший поранений – журналіст, якому під час розгону поліція приснула сльозогінний газ в обличчя. Після цього представника ЗМІ госпіталізували.

Наразі відомо про кількох затриманих. Правоохоронці розташувались навколо АЗС. Активісти періодично кидають в поліцейських шинами та бруківкою. За словами кореспондента, правоохоронці також жбурляли бруківкою у відповідь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...