facebook

“На владу потрібно системно давити!”: Ярош розповів про “Третій Майдан”

Командир Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош заявив, що Україна зараз не потребує ще однієї революції. Найкращий спосіб, до якого можуть вдатися українці, – це мирне тиск на владу, яка повинна виконувати вимоги народу, передає Корупція.Інфо.

 

 

Про це він розповів українським ЗМІ. Відповідаючи на питання про можливість проведення “третього Майдану”. Ярош зазначив, що українське громадянське суспільство має постійно тиснути на владу. Таке волевиявлення було б ефективно в тому випадку, якщо б в Україні існували реальні політичні сили, здатні вивести близько 20 тисяч людей для здійснення серйозного, але абсолютно мирного тиску на владу “імущих”. З’явилася б можливість блокувати будівлі з метою прийняття важливих для розвитку держави законопроектів.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він підкреслив, що все це потрібно робити без будь-якого крику, шуму і зброї. Однак ніякого нового Майдану бути не повинно, так як в даній ситуації подібними подіями може скористатися Росія, яка буде масово здійснювати різні провокації. Нагадаємо, раніше Дмитро Ярош розповів про свої президентські амбіції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...