facebook

У Херсоні та Сумській обл. зафіксовано випадки групового захворювання на кишкову інфекцію

Сумарно постраждали 18 осіб, з них – двоє дітей

715

У Херсоні та селі Штепівка Лебединського району Сумської області сьогодні були зареєстровані випадки групового захворювання на гостру кишкову інфекцію, сумарна кількість постраждалих – 18 осіб. Про це повідомляє прес-служба Держсанепідслужби.

Зокрема у Херсоні постраждали 5 осіб, зокрема одна дитина віком до 15 років. Четверо хворих із попереднім діагнозом гострий гастроентерит було госпіталізовано до Херсонської обласної інфекційної лікарні.

“Усі постраждалі пов’язують своє захворювання із вживанням різноманітних страв під час відвідування 12 червня культурно-розважального комплексу ТОВ “Рест”. Основною причиною захворювань найімовірніше стало порушення технології приготування страв у закладі громадського харчування”, – повідомляють у СЕС.

У той же час у с. Штепівка постраждали 13 осіб, яких об`єднує відвідування поминального обіду 18 червня. Серед постраждалих також одна дитина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Десять хворих із попереднім діагнозом харчова токсикоінфекція було госпіталізовано до лікувальних закладів Полтавської області. Ще троє відмовилися від госпіталізації та проходять амбулаторне лікування.

Нагадаємо, в Ізмаїлі Одеської області з початку спалаху кишкової інфекції було госпіталізовано 555 осіб, зокрема 312 дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...