facebook

Секс 28-річного чоловіка та 11-річної дівчинки відмовилися вважати зґвалтуванням

В середу стало відомо, що французькі прокурори відмовилися визнавати 28-річного чоловіка винним у зґвалтуванні 11-річної дівчинки.


Причина – вони зазначили, що дитина сама погодилася вступити з ним у статевий зв’язок.

Інцидент стався у квітні місяці в передмісті Парижа Монманьї. За даними слідства, чоловік заманив дівчинку до себе додому, де обіцяв «навчити її цілуватися». Але замість «поцілунків» вони переспали.

Сім’я дитини і її юристи вимагали визнати чоловіка винним у зґвалтуванні, заявляючи, що дівчинка була «паралізована» від страху і «нездатна захистити себе».

У свою чергу, прокурори вирішили звинуватити чоловіка, який виявився батьком двох дітей, за статтею про сексуальну наругу над неповнолітніми (atteinte sexuelle), а не про зґвалтування, як того вимагали адвокати постраждалої.

Було встановлено, що з боку чоловіка на адресу дитини не було вироблено ніяких дій насильницького характеру, так само як і загроз. Таким чином, було з’ясовано, що дівчинка була не проти сексуального контакту з чоловіком і сама погодилася вступити з ним в статевий зв’язок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вік згоди у Франції становить 15 років. Стаття 227-25 конституції говорить:

Поєднання без насильства, примусу, загрози або несподіванки є сексуальним злочином з боку дорослого по відношенню до особистості дитини у віці до п’ятнадцяти років і карається позбавленням волі на строк до п’яти років і штрафом в розмірі 75 тисяч євро.

Однак в статті згадуються тільки «сексуальні злочини» (atteinte sexuelle), а не зґвалтування.

Суд над чоловіком був відкладений до 13 лютого 2018 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...