facebook

Столичний бізнесмен ґвалтував хлопчика, якого купив у директора інтернату. Деталі просто збивають з ніг!

Директор столичного інтернату №3 Ігор Сандлер віддав 15-річного підлітка, що знаходиться під опікою навчального закладу, в сексуальне рабство бізнесменові, передає Корупція.Інфо.

46-річний керівник навчального закладу “продав” хлопчика з соціально вразливої сім’ї 40-річному співробітникові мцніципальної поліції Кишинева. Гомосексуаліст робив хлопчикові різні подарунки, давав гроші, купував одяг та електронні ігри, водив в розважальні заклади.

Для задоволення своїх збочених сексуальних потреб чиновник орендував квартиру. На початку літа підліток переїхав жити в неї. Дитина повина була постійно перебувати в навчальному закладі, проте директор інтернату дозволяв неповнолітньому жити з насильником.

В результаті обшуку, проведеного за місцем проживання і роботи з підозрюваними, було виявлено та вилучено зброю та документи. Співробітники Центру по боротьбі з торгівлею людьми та Прокуратури з боротьби з організованою злочинністю і особливих справ затримали обох зловмисників – директора інтернату і чиновника.

Стосовно затриманих застосовано запобіжний захід у вигляді попереднього арешту. Якщо їх визнають винними, їм загрожує позбавлення волі на термін від 15 до 20 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...