facebook

7-річна дівчинка встановила світовий воркаут-рекорд у Львові

У межах Steel Workout Show, яке у вихідні відбулося у Львові, 7-річна киянка Ніколь Князєва встановила новий світовий рекорд. Дівчинка отримала першість із силового підйому переворотом на перекладині у своїй віковій категорії, подолавши позначку у 80 разів, хоча на тренуваннях робить більше. А це в понад 2 рази більше, аніж попередній максимальний результат. Про це повідомила прес-служба ЛМР, передає “ZAXID.NET”.

Steel Workout Show – це тур містами України, який, окрім Львова, цьогоріч охопив також Дніпро, Харків, Київ та Одесу. Його мета – популяризація здорового способу життя, шляхом демонстрації прикладів «вуличних» спортсменів зі світовими іменами.

У Львові презентували виступи національної збірної зі street workout, відкрите змагання серед усіх охочих, конкурси та безкоштовний майстер-клас від професіонала вуличного фітнесу в Україні Дениса Мініна. Переможці змагань отримали цінні подарунки для правильного планування фізичних навантажень – смартфони та фітнес-браслети.

«Ми популяризуємо спорт, а воркаут – найбільш доступний його вид, адже безкоштовний. Тут не треба бути професіоналом, щоб виступати. Взяти участь може будь-який мешканець України, незалежно від віку, статі чи фізичного стану», – розповів Денис Мінін.

Як зазначили організатори, Львів – став першим містом в межах туру, де довелося припинити реєстрацію завчасно через надмірну кількість охочих взяти участь. Загалом зголосилося понад 200 хлопців та дівчат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...