facebook

“Парковка тільки для православних…”: Священики московського патріархату шокували всіх своїми діями. Що вони собі дозволяють?

Одеський активіст, колишній лідер одеського осередку «Правого Сектора» Сергій Стерненко розповів про конфлікт між активістами і священиками УПЦ МП, який тягнеться з 12 вересня, передає Корупція.Інфо.

Стерненко повідомив, що батюшки «приватизували» парковку загального користування: встановили на ній блокіровочні юніпакери. Активіст повідомив, що священнослужителі встановили саморобне незаконне зображення-імітацію знаку «зупинка заборонена».

«Особа в рясі на повному серйозі заявила тоді, що парковка тільки для православних, а ось те авто – батюшкіних, законів не знає, слухаю, що владика каже», – пише Стерненко.

Вчора, 24 вересня, група активістів самостійно почала демонтаж юніпакеров, які виявилися вбитими більше, ніж на метр. Але тут до місця підтягнулися правоохоронні органи та особи, які відстоювали інтереси МП. Активісти вирішили не розпалювати конфлікт.

“В ході спілкування з представниками собору, один з них заявив, що« через активістів Україна потеряла Крим і Донбас », а інший -« що російських військ на Донбасі немає ».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Третій чоловік в рясі, який представився Дмитром, заявив, що є капеланом ВСУ. Пізніше він же сказав, що «собор розбереться, чи законно чи ні встановили юніпакери, і якщо немає – демонтують ті, які залишилися», – написав Стерненко і додав, що в поліцію активісти написали заяву про порушення прав.

12 вересня цього року мені довелось поспілкуватись з представниками московського патріархату на вул. Пантелеймонівській, 66. Причиною стало те, що собор самовільно встановив на парковці загального користування блокувальні юніпакери, чим обмежили право громадян залишати свої ТЗ в «кишені». Також в даному місці відсутні обмежувальні знаки щодо правил паркування та спостерігаються систематичні порушення ПДР, оскільки громадяни паркують автомобілі на правій полосі автомобільної дороги. Також на місці було саморобне, незаконно встанволене на землі зображення-імітація знаку «зупинка заборонена». Особа в рясі на повному серйозі заявила тоді, що парковка тільки для православних, а оте авто — то батюшкіно, законів не знаю, слухаю що каже владика (настоятель).Детальніше можна прочитати тут: https://www.facebook.com/sergiy.sternenko/posts/339058393208568Через 2 тижні, 24 вересня, група активістів навідалась до відібраної у громадян парковки, і самостійно почали демонтаж встановлених незаконно юніпакерів. Виявилось, що вони були вбиті в землю більш ніж на 1 метр. Коли активісти вже закінчували демонтаж, біля собору почались збиратись організовані групи осіб, котрі відстоювали інтереси московського патріархату. На місце прибула також поліція, котра в силу поганих знань законів, запропонувала призупинити демонтаж до понеділка. Це замість того, щоб скласти на представників МП адмін протокол по ст. 139 КУпАП. В ході спілкування з представниками собору, один з них заявив, «що через активістів Україна втратила Крим та Донбас», а інший, що «російських військ на Донбасі нема». Третій же чоловік в рясі, що представився Дмитром, заявив що є капеланом ЗСУ. Пізніше він же сказав, що собор «розбереться чи законно чи ні встановили юніпакери, і якщо ні — демонтують ті, що лишились». Задля уникнення ескалації та силового протистояння, активісти закінчили акцію, паралельно письмово звернувшись із заявою про правопорушення до поліції. Більше на відео: https://youtu.be/gFsHzfLGPdM

Posted by Сергій Стерненко on Montag, 25. September 2017

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...