facebook

“Міністр попросив?”: Заступниця Авакова “нагло” збрехала в прямому ефірі. Це просто ганьба на всю країну!

Заступниця міністра МВС виправдовує розбійний напад скоєний групою поліцейських за наказом Авакова, передає Корупція.Інфо

У ефірі політичного телешоу “Народ проти” заступниця міністра МВС Тетяна Ковальчук збрехала про непричетність поліції та МВС до розбійного нападу на Житомирську кондитерську фабрику “ЖЛ”. Заступниця міністра переконувала присутніх, що поліція не причетна до розбійного нападу на фабрику.

“Там, на місці були представники Національної поліції, які “вирішували питання”. І так буде завжди”, – сказала Тетяна Ковальчук. На її переконання поліція в цій ситуації діяла абсолютно законно.

Проте оприлюднено відео з камер спостереження фабрики, на якому видно, що група поліцейських скоює розбійний напад на територію Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ”. Розділившись на дві групи (в цивільному одязі і в поліцейській формі) поліція здійснила розбійне захоплення фабрики.

Власник кондитерської фабрики, американський громадянин Ігор Бойко, неодноразово заявляв у ЗМІ, що поліція скоїла цей злочин за наказом міністра МВС Арсена Авакова. Міністр в свою чергу виконував прохання свого друга та однопартійця, депутата Сергія Пашинського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ці факти підтверджуються словами екс-начальника поліції Житомирської області Валерія Рудика, який в приватній розмові зізнався, що поліція захоплювала фабрику за наказом Арсена Авакова.

Колишня голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що Рудик та інші керівники поліції області могли виконувати прямий наказ міністра МВС.

Редакція UA1 неодноразово зверталась за коментарями з приводу оприлюднених відео-доказів скоєння поліцією злочину до МВС та Національної поліції. Проте виданню так і не було надано відповіді з цього питання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...