facebook

Мати 12 дітей покинула родину заради коханого педофіла: ще й дитину йому народила!

Історія відбулася ще у 2013 році, проте особливого розголосу набула лише зараз.


41-річна Табіта Сондерс, мати 12 дітей, яка живе у Великобританії, розірвала міцні 18-річні стосунки зі своїм чоловіком і батьком їх 12 дітей заради кохання до 34-річного збоченця Кольта Німа.

Найстарша дочка дивакуватої матусі, Ріаннон Сондерс, в інтерв’ю британському виданню розповіла, що у 2015 році нового коханця її матері засудили за педофілію і розбещення мамолітніх. Проте для самої жінки цей факт не став перепоною, аби народити збоченцю дитину.

Табіта Сондерс познайомилася з Кольтом Німом під час роботи на лондонській Олімпіаді. Заради цього злочинця, багатодітна мати покинула родину і малих дітей, вважаючи, що «без неї їм буде краще». Судячи з подробиць цієї історії, мати таки мала рацію…

Буквально за лічені години після розриву Табіти з сім’єю, в будинку Німа поліція знайшла безліч дитячих фото порнографічного змісту. Після цього, чоловіка було затримано і засуджено за педофілію на 36 місяців позбавлення волі. Поки йшло слідство, Табіта без найменших сумнівів, вирішила народити дитину від збоченця. Попри заборони суду, жінка не може жити з ним під одним дахом, але новоспечений «татусь» Кольт регулярно спілкується зі своєю дитиною в присутності жінки.

Діти Табіти до сих пір не можуть збагнути, як їхня мати могла залишити їх заради педофіла та ще й народити йому дитину, добре знаючи про його відхилення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Старші діти Табіти не приховують, що підозрювали Кольта у злих намірах і встановленні стосунків з їх матір’ю, заради більш тісних зв’язків з її малолітніми дітьми.

Проте, дякувати Богу, ані горе-мати, ані її обранець не шукають способів зв’язатися чи спілкуватися з колишньою родиною Табіти.

Ріаннон Сондерс каже:

Часом я замислююся, що цікавило Кольта – сама мама або 12 її дітей. Це явно нездорові відносини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...