facebook

Звірство якесь! 40 чоловіків майже протягом року ґвалтували 14-річну дівчину, від подробиць віднімає мову

Нещодавно до поліції звернулася 15-річна мешканка Таїланду з заявою про те, що в минулому році регулярно піддавалася груповим зґвалтуванням, передає Корупція.Інфо


Поки її батьки були на роботі, дівчинку викрадали члени місцевої банди, часом їх кількість доходила до 40 осіб. Зґвалтування підлітка тривали протягом восьми місяців. Дівчина розповіла, що всі зґвалтування відбувалися на невеликому острові в провінції Пхангнга. Варто відзначити, що населення острова становить всього 100 чоловік.

У поліції є підстави вважати, що багато хто з проживаючих там чоловіків або самі брали участь у зґвалтуваннях, або допомагали злочинцям. За повідомленням Daily Mail, перше зґвалтування сталося в березні 2016 року.

Невідомий чоловік увірвався в будинок жертви і зґвалтував її, поки старші члени родини були на роботах по збиранню каучукового соку.

Надалі злочинці забирали дівчинку в пляжні хатини, накачували наркотиками і алкоголем, після чого по черзі ґвалтували її.

Тайська поліція оголосила, що вже ідентифікувала 11 нападників. Офіцери стверджують, що населення острова активно співпрацює зі слідством і ошелешене звинуваченнями. Проте сім’ї потерпілої довелося покинути острів через погрози з боку місцевих жителів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...