facebook

“Граєш для людей і закони не писані”: Хливнюк прокоментував відповідь Басти з приводу концертів в Криму

Василь Вакуленко закликав Хливнюка залишатися в стороні від політики.

Фронтмен української групи “Бумбокс” Андрій Хливнюк прокоментував відповідь російського репера Василя Вакуленка, відомого, як Баста, в якому той пише, що “народився в Росії і все одно буде приїжджати в Київ”. Зазначимо, що українець розкритикував російського репера за його концертыв окупованому Криму.

“Василю, дякую за відповідь, я все зрозумів. У тебе гастролі. По-твоєму варто зберегти дружбу, з тим, хто вирішив на тобі “попіаритися”, граєш для людей і закони не писані, окупація і агресивна війна – це просто політика, вірменин не може бути патріотом України. Негласний бойкот групи за політичною ознакою і відмова від гастролей в країні, яка підступно вбиває твоїх співгромадян – падіння популярності”, – написав Хливнюк.

Баста написав відповідь Хливнюку на своїй сторінці в Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він заявив, що продюсер “Бумбокса” Андрій Сагамонов штовхнув Хливнюка на хибний шлях – “лізти в політичні інтрижки і брудний піар”. За його словами, в українця у творчості “тиша”, і його “забувають як публічну особу і як музиканта”. Він заявив, що продюсер “Бумбокса” має намір відродити колектив “з небуття” за рахунок його “скромних творчих успіхів”.

Баста підкреслив, що приїжджав і приїжджатиме в Україну і без концертів.

Репер також зазначив, що Хливнюк міг написати йому звернення й українською, а також попросив лідера “Бумбокса” звернути увагу на його прізвище.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...