facebook

“Народ просто більше не буде так довго чекати”: Вакарчук звернувся до Порошенка

Український музикант Святослав Вакарчук написав звернення до президента Петра Порошенка щодо створення Антикорупційного суду.

Про це він написав у мережі TwitLonger.

Він нагадав слова Порошенка, що в України немає 1,5-2 років на створення Антикорупційного суду. Він має бути незалежним від виконавчої та законодавчої гілок влади, а також від вже існуючих сьогодні судів.

“Пане Президенте! Панове народні депутати! Це ваш обов’язок і це на вашій відповідальності знайти конституційне та водночас ефективне рішення якомога швидше. Бо вже пройшло три роки з часу Революції гідності, а жоден серйозний корупціонер не засуджений до реального терміну ув’язнення. Як сказав колись Ден Сяопін, не важливо, якого кольору кішка. Важливо, щоб вона ловила мишей. Поки що ми роками перефарбовуємо нашу ” кішку” з червоного, у синьо-жовтий колір, “миші” давно проїли діри в самій основі нашої держави. Тому, ви праві, у вас немає двох років. Народ просто більше не буде так довго чекати. І почне запитувати, а де результат? І запитувати голосно! І, дай Боже, щоб в той момент ще можна було розчути відповідь!”, – пише співак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...