facebook

На кордоні перехопили партію психотропів на 1,5 млн грн (фото)

Співробітники служби безпеки запобігли контрабанді в Україну великої кількості психотропів через пункт пропуску на Львівщині. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією та прокуратурою запобігли ввезенню в Україну психотропних речовин на майже півтора мільйона гривень.

Правоохоронці встановили, що наркоділки замовляли в одній з країн Європи психотропну речовину МДМА, яку реалізовували в Київській та Одеській областях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Оперативники спецслужби затримали двох кур’єрів на одному з пунктів пропуску на Львівщині. Під час огляду автомобіля було виявлено шість тисяч психотропних пігулок, прихованих під днищем машини.

За інформацією СБ України, наркоділки ввозили партії МДМА раз на три місяці. Співробітники СБУ встановили двох організаторів контрабанди психотропів. Наразі, у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України, відбуваються обшуки за місцем їхнього проживання в Києві та Одесі. Планують розпочати кримінальне провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...