facebook

Луценко озвучив суму своєї зарплати на посаді глави ГПУ

Голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що його зарплата в даний час складає 35 тисяч гривень.

c7784f2dfc1d76e0ef1c9c7a64bb94ff1466705927

Про це він заявив під час свого інтерв’ю, новину передає “Преса України”.

Він зазначив, що в даний час вже більше не можна в країні знайти прокурора, який буде працювати на 2,5 тисяч гривень. Луценко зазначив, що він запросив дані про те, скільки отримують працівники прокуратури. “Наприклад, моя зарплата – 35 тисяч гривень. Це серйозне зростання зарплати після Верховної Ради”, – заявив Луценко.

Глава ГПУ повідомив що простий прокурор отримує заплату від 12 тисяч гривень і вище. Разом з тим Луценко додав, що якщо до нього надійде сигнал, що хтось з його підлеглих живе не за коштами, то його відразу ж звільняють.

“Ми з податкової отримали повну інформацію на тисячі працівників прокуратури та членів їх сімей, є всі їхні податкові декларації. Закон про прокуратуру дає можливість не просто порівнювати рівень життя і легальні доходи, але й передбачає звільнення, зокрема, якщо виникають сумніви у чесності та об’єктивності. Якщо такі сумніви виникають в суспільстві і внутрішньої безпеки… у мене не втомиться рука підписувати нові подання на звільнення”, – сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що Одеська область лідирує за рівнем криміногенної ситуації в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...