facebook

Завод соків «Біола» та будівля «Студії 1 + 1» заарештовані у справі Приватбанку

Прокуратура розслідує справу про розкрадання рефінансування.


Печерський районний суд Києва заарештував будівлю заводу «Біола» (Дніпро), будівлю в Києві, яку орендує телерадіокомпанія «Студія 1 + 1», а також літак Boeing у справі розкрадання коштів з Приватбанку.

Про це свідчать матеріали суду, передає UBR.

Згідно з судовими матеріалами, посадові особи Приватбанку, шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 заволоділи чужим майном, а саме державними коштами Національного банку в сумі понад 19 млрд гривень, виділених на рефінансування.

У рамках слідства прокурор просив суд про накладення арешту на таке майно: що належать ТОВ «Гаджібей» земельні ділянки в Одеській області, Овідіопольському районі, масив «Золотий берег» (акваторія Чорного моря); належить ТОВ «Поділ Нерухомість» нежитлові приміщення житлово-офісного будинку та підземного паркінгу в Києві по вул. Кирилівська, 23 (орендує «Студія 1 + 1»); будівлю заводу «Біола» в Дніпре, вул Берегова, 135, яка належить ТОВ «Ерлан»; літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane – Comercio Internacional LDA).

Крім того, прокурор просив про арешт наступної нерухомості: що належить ТОВ «Імме» будівлю в Києві по проспекту Степана Бандери 34 площею 6921 кв.м; належить ТОВ «Акватера» і ТОВ «Арлан» нежитлові будівлі в Дніпрі вул. Чкалова, 27; будівлю торгового павільйону в Одесі вул.Космонавтів 32 (належить ПАТ «Проектно-пошуковий інститут» Південмедбіосинтез»).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4 вересня суд ухвалив рішення заарештувати все зазначене майно, а 7 вересня прийняв рішення про арешт зернового терміналу «Бориваж» в Одеській області (належить ТОВ «Агротермінал Логістик»).

На початку липня генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв про наявність питань до колишнього керівництва Приватбанку і представникам Національного банку про незаконну видачу кредитів в грудні 2016 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...